Recenzió Tóth Ágoston The Company that Words Keep: Distributional Semantics című könyvéről - Tóth, András (Filológia.hu, 2025)
Tóth Ágoston 2014: The Company that Words Keep: Distributional Semantics. Debrecen: Debrecen University Press